tetamu terhormat singgah

stori da mori part 3

8-2-11-selasa

Ari ni ada 2 kelas je...PEDAGOGY IN EDUCATION & B.COM

Kesian kt nirah...kwn sy,dia nk tolong goreng keropok lekor tuk kami sume mkn but....
.nk tau apa dia jd kt nirah...........
‘’’
‘’’’
‘’’’
‘’’’
‘’’’
‘’’’
‘’’’
Tragedi februari
Keropok lekor yg digoreng meletup keluar dr kuali,abis tersembur minyak kt 
nirah punya muka, badan,tangan & byk lg la tmpt nirah kena tembak dek minyak.....
bayangkan....(cepat bayangkn) byk punya keropok dlm kuali smpai tinggal 1,
yg lain meletup terjun keluar dr kuali....terus fobia nk goreng keropok....rest ye nirah erk..

Akibat nk mkn sngat keropok, kerja nirah disambung oleh fini......
alhamdulillah..selamat....jadi ler menu petang ari tu,keropok lekor & keropok keping goreng....
thanks fini...hihihihi


9-2-11-rabu


Ari ni ada 1 kelas je...INNOVATION.....tunggu punya tunggu...lec x datang la plak...
aduisss...frust yg amat..(mcm la rajin sngat..huhuhu)
X pasal2 akn ada kelas ganti nnt....ermmm...terima je lah.....yg penting x de topik yn trtinggal.

10-2-11-khamis

Pg ada kelas B.COM 1 jam..kami sume kena present, x kisah la tajuk apa pn..bebas...
sy pilih pasal rusuhan kt mesir coz trgerak hati nk kaji knp kerajaan mesir mngalami prgolakan. 
Tp, bila fikirkn balik,cam berat je topic ni..ermm x kisah la,yg penting dpt perform ngan 
baik dgn information yg betul..kan..kan..kan?? 

Ptg plak ada kelas statistik...aduiss..pening gak ler tngok nombor2 ni...
but still bleh follow lg apa yg lec ajar...
thanks 4 my friend ainna coz,mlm sblm kelas dia jd cikgu tuk kami sume & ajar kami psl statistik ni...
.even still blur2..hehehehe

mlm yg penuh kesyahduan tuk sy...mngaji al-quran ngan linangan air mata coz terasa diri ini 
trlalu jauh ngan ayat2 suci al-quran...ya allah...dekatknlah hati ku dgn ayat2 sucimu..
jauhkanlah diriku  dr kelalaian dgn kesenangan yg KAU berikan utkku...
aku takut diri ini mnjadi hamba nafsu yg boleh mngheretku ke lembah yg di laknat oleh mu....
aku tidak mahu..
mnjadi hambamu yg mati ketika dirinya sedang leka dgn perhiasan dunia...
JAUHKN dr ku kenikmatan dunia yg mnjd asbab hambmu ini lalai trhdpMU..

No comments:

Post a Comment